Şahlan çöp kamyonlarının üstünlükleri
KONUYERLİ RAKİPAVRUPALI RAKİPŞAHLAN
Çöp kamyonu üzerinde bulunan hidrolik silindirlerin kontrolüSilindir hareketlerini algılamak için ucuz mekanik algılayıcılar kullanılır.Silindir hareketlerini algılamak için alım ve bakım maliyeti aşırı fazla olan PLC modülüne entegre sistemler kullanılır.Tüm silindirler hiç bir mekanik algılayıcı olmaksızın yüksek kaliteli elektromanyetik sensörler ile kontrol edilir.
Çöp kamyonu üzerinden bulunan hidrolik silindirlerin yapısıGenellikle fason ürettirilir; ham borudan işlenir, çap seçimi yapılırken yağ debisi hesaplanmaz, rastgele ölçülerde imal edilir. Müşteriye silindirler ile ilgili hiç bir ölçü veya yedek parça desteği sunulmaz.Üretici dışında tedarik edilemeyen özel parçalar kullanılır. Yüksek maliyetlidir ve müdahale imkanı kısıtlıdır.H8 ithal hazır honlanmış borudan imal edilir. Tüm üretim süreçleri Şahlan Makina bünyesince yapılmaktadır.  Ekonomik ve bakım kolaylığı ile birlikte ağır kullanım koşullarına dayanacak şekilde üretilmektedir. Kullanım kılavuzlarında teknik resimleri verilir. 
Kürek ve asansör mekanizmasıAsansör mekanizması bunkerin açık üst saclarından sokularak yan saclarına kızaklanır. Ağır yüklerde bunker üst sacları zarar görerek pim kırar.Evsel atık dışındaki çöplere uygun olmayan kibar yapılı, çok parçalı, karışık sistemler uygulanır. Servis imkanı çok kısıtlıdır.Asansör mekanizması özel pimler ile bunkerin ana gövdesine montajlıdır.  Bunkerin üst tarafı açık değildir, komple NPU'dan oluşmaktadır. Tamir bakım kolaylığı ve zor şartlar düşünülerek üretilmektedir.
Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.